lauantai 21. maaliskuuta 2009

heipä hei! =D

on jo hiihtolomat vietetty ja palattu arkeen!olimme eilen kaupungissa kahdestaan!lalli.t osti marsuille valjaat!ostin itse gerbuille ruokakipon!ja molemmat osti kaikkea muuta sälää...
huomenna,sunnuntaina, ajamme sohvilla,toimii siinä moitteettomasti:)
l.t:llä on huomenna telinevoimistelu...
onpas kello jo paljon...
hauskaa viikonlopun jatkoa!

=D

t.l.l

tiistai 3. maaliskuuta 2009

Hiihtoloman taikaa..

elikkäs lallit ovat 2.3.-8.3 ansatulla hiihtolomalla tropiikinlämmössä!
ei ehkä. olemme kotonamme!mutta perjantaina menemme fontanellaan räpiköimään. sitten uutisiin!tupsu oli pet-show:n voittaja veteraani-luokassa!!!myös vinka sijoittui nuorten-luokassa ensimmäiseksi!
matti,bläki ja nappi ottivat osaa kisaan mutta eivät sijoittuneet.
ja matti vain lihooooooooo!!!!emme tiedä enään mitä tehdä!liikunta ja ruuan säännöstely ei auta(olemme kokeilleet jo monia kuukausia)ja tupsun hampaat kasvavat. onneliset uutiset:helena durisi eilen ensimmäistä kertaa elämässään ja jopa durisi rapsuttelussa!!!mutta viikonloppuna helkku kusi lattialle ja obeliks ui kusessa kirjaimellisesti kaulojaan myöten!!nyt helkku vain piipittää. mutta hän sentään pitää sellaisesta iholle laitettavasta kimallegeelistä!! ja durr durr kuului helkun suunalta kun sai kimalletta naamansa! ja obeliks leikki kuningatarta timantti koru kaulalla ja peräpäässä oli timantti koristeltu hiussolki!